Chat Ikonok

Egyedi chat ikon:
Hogy neked is lehessen ikonod, vagy választasz egyett magadnak, vagy ide egy "új hozzászólás"-ban leírod, hogy ki legyen a chat ikonodon, az ebben a modulban megfog jelenni, amint kész lesz!

Hogyan használd?: 2féleképpen
-1, Ha van chat ikonod menj az ikonra és jobb klikk, ezután menj a "képadatok megjelenítése" gombra és másold ki a "hely" url címét. Most pedig másold be a linket, a chat "e-mail/url" rublikájába, és máris aktiválódik a kép a következő üzenetnél!
-2, Máshogyan: menj rá a képre és nyomj egy jobb klikket, most azonban a "kép megjelenítése" gombra kattints. Kiadja neked a képet, de csak a képet. A böngésződ címsorából pedig másold be a linket, a chat "e-mail/url" rublikájába, és máris aktiválódik a kép a következő üzenetnél!

Lefoglalt Ikonok, és tulajdonosuk! (ezeket nem használhatod!)
<-tulaj: mido! (admin)
<-tulaj: KuMikoo

Lefoglalható ikonok: Ha innen választasz, akkor itt egy "új hozzászólásban" jelezz nekem, hogy hanyadikat szeretnéd. Vagy csak szólj a chatben és akkor ez az ikon az oldalon örökre csak a te használatodra lesz! (elvinni őket TILOS)
 
 

Még nincs hozzászólás.
 
A web lelke

 
Harcmező

Ne káromkodj!! Nem "kedves szerk" vagyok, hanem MIDO!!!
Ne tégy be sablon szöveget!! Ne hirdess!!
Ha valamelyik szabályt nem tartod be le leszel tiltva :).
Dizit akkor is csak cseréknek nézek meg!!!
× Chat Ikonok ×

 
Klántagok

hamarosan képpel

//usamimi.gportal.hu/
//fucking-normal.gportal.hu/

//gaara-kakashi.gportal.hu/
//kogarasumaru.gportal.hu/
http://deathnote-hungary.com/
//kiminitodoke.gportal.hu/
http://alchemist-net.fanzoom.net/
http://garfield.celebwire.org/
http://vampireknight.hu/

** Feltételek - Olvassd el!!
Szabad hely: ?
Vár: -

 
css kód
Tartalom
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!